Başkan Solak: Birlikte bir başkayız

Başkan Solak: Birlikte bir başkayız
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak 25. ve 26. Dönem Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, AK Part İlçe Başkanı Gamze Karacan, İl Yönetim Kurulu üyesi Kazım Keçeci, AK Parti, MHP Teşkilat Mensupları ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte esnaf esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Söz konusu ziyaretlerde esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan, bölge esnafının taleplerini de istişare eden Başkan Solak ve Hüsniye Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

baskan-solak-birlikte-bir-baskayiz-2.jpg

YENİ DÖNEMDE DE HİZMETTE İDDİALIYIZ

Solak ve beraberindeki heyet daha sonra Kuyulusebil ve karabıyık mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için vatandaşlardan destek isteyen Başkan Nafiz Solak, hizmet yolculuğunda yeni dönemde de iddialı olduklarını samimiyet ve gayretle çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

baskan-solak-birlikte-bir-baskayiz-1.jpg

İlçeyi birlik ve beraberlik ruhuyla istişare ederek yönettiklerini belirten Başkan Solak; “İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımız, başkan yardımcılarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ederek ilçemizin her köşesinde hemşehrilerimizle bir arada oluyoruz. Bugün de Kuyulusebil ve Kadıoğlu Mahallelerimizde, Sarayönü’nün geleceği için yapacağımız çalışmaları, projelerimizi anlatıp hemşehrilerimizden destek istedik. İnşallah gelecek dönemimizde hemşehrilerimizle el ele vererek çok daha başarılı çalışmalara ve yeni eserlere imza atacağız. Gönülden muhabbetleri, dua ve destekleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte güzeliz, birlikte bir başkayız” dedi.