9 mahallede arı gibi çalışıyorlar

9 mahallede arı gibi çalışıyorlar
Ilgın Belediyesi'nin mahallelerde yürüttüğü çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediye Fen İşleri ekipleri alt ve üst yapı çalışmalarını eksiksiz tamamlamak için çalışıyor.

9-mahallede-ari-gibi-calisiyorlar-6.jpg

Belediyenin Fen İşleri ve Park Bahçeler ekipleri Beykonak Mahallesi, Bulcuk Mahallesi, Şıhbedrettin Mahallesi, Harmanyazı Mahallesi, Milli Egemenlik Mahallesi, Argıthanı Mahallesi, Çiğil Mahallesi, Ayvatdede Mahallesi ve Yukarıçiğil Mahallesi'nde çalışmalarını yürüyor. 9 ayrı noktada devam eden çalışmalarda sulama kanallarındaki otlar temizleniyor. Orta refüjlerde büyüyen otlar kaldırılıyor. Yeni sulama boruları döşeniyor. Kaldırımdaki kırılan bordürler yenileniyor. Sel nedeniyle bozulan yollar yeniden yapılıyor. Bazı mahallelerde asfaltlama çalışmaları devam ediyor ve yeni kaldırımlar yapılıyor. Sel baskınlarına karşı yeni su kanalları açılıyor.

9-mahallede-ari-gibi-calisiyorlar-3.jpg

Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek ''7 gün 24 saat görevimizin başındayız. Amacımız eksikliklerin biran önce bitirilmesi ve yeni projeler için çalışmalara başlamak'' dedi.