Afrika'da su kuyusu açtılar

Afrika'da su kuyusu açtılar
Konya'da faaliyet gösteren Hayatı Paylaşanlar Derneği Şırnak'ta, Pkk terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada Şehit olan Piyade Er Murat Demir ve ailesi adına su kuyusu açıldı.

Şehit Demir'in ailesinin isteği üzerine devreye giren Hayatı paylaşanlar derneği üyeleri Afrikada'ki temsilcileri aracılığıyla Çad’a 60 kilometre uzaklıktaki Şinefire Köyünden su kuyusu açtırdı. Kuyunun tamamlanmasının ardından köy halkı büyük sevinç yaşadı. Su etrafında oynayan çocuklar, halkın adeta suya ne kadar hasret kaldıklarını gösterdi.

afrikada-su-kuyu-actilar-1.jpg

Hayatı paylaşanlar Derneği temsilcisi açılan kuyunun fotoğraf ve görüntülerini Konya'daki merkeze gönderirken, ''Afrika'nın güzel çocuklarına bir su kuyusu daha açtık. Afrika ülkesi Çad'a 60 kilometre uzaklıktaki Şinefire Köyünde su kuyumuzu tamamladık. Hayatı Paylaşanlar Derneği vasıtası ile Merhum Gazi Marat Demir ve ailesi adına açılan su kuyusunu halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah kuyumuzun suyu bol ve ömrü uzun olur. Bu bölgedeki insanlar uzun müddet istifade ederler. '' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.