Ak Parti Milletvekili Beyazıt Sarayönü’nde temaslarda bulundu

Ak Parti Milletvekili Beyazıt Sarayönü’nde temaslarda bulundu
AK Parti Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, beraberindeki kurmaylarıyla birlikte Sarayönü’nü ziyaret etti. Ziyaretine AK Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı’ndan başlayan Beyazıt, burada İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan ve parti mensuplarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ziyaretinin ardından esnafları dolaşarak onların taleplerini dinleyen Beyazıt, yerel ekonominin güçlenmesi için yapılması gerekenler üzerinde durdu. Esnafların sorunlarını ve önerilerini dinleyen Beyazıt, hükümetin desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Beyazıt, Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret ederek mahallelerin ihtiyaçları ve yerel sorunlar hakkında muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Muhtarlar, bölgedeki talepleri ve ihtiyaçları konusunda Milletvekili Beyazıt’a bilgi vererek destek talep ettiler.

Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan ve muhtarların hazır bulunduğu ziyarette , Başkan Karaarslan ve mahalle muhtarlar mahallelerde uzun zamandır çözüm bekleyen sorunları ve taleplerini Vekil Beyazıt’a birebir iletti.

ak-parti-milletvekili-beyazik-sarayonunde-3.jpg

Başkan Karaarslan, Sarayönü Merkezin en kalabalık mahallesi olan Saraç Mahallesine yeni bir mezarlık ve sağlık kabini yapılmasının vatandaşlar için elzem olduğunu dile getirdi.

Kırsaldaki Ertuğrul mahallesinde kanalizasyon ve doğalgaz çalışmaları, Özkent-Çeşmelisebil bölgesinde taşıma servisi, Karatepe- Kurşunlu- Ertuğrul mahallelerinde ise içme suyunda yaşanan sıkıntıların yapılacak çalışmalar ile giderilmesini talep ettiklerini belirtti. Başkan Karaarslan, yeni eğitim-öğretim sezonunun açılması ile birlikte her yıl yaşanan öğrenci taşıma servisi sorunlarını Vekil Beyazıt’a birinci ağızdan söyledi.

AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan ve muhtarlar kendilerini ağırladıkları için teşekkür ederken, sorunların ve taleplerin birebir iletilmesinden memnuniyet duyduklarını, milletvekillerinin halkın taleplerinin yerine getirmekle mükellef bireyler olduklarını ve muhtarların taleplerinin Konya Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak olan görüşmelerle birlikte masaya yatırılacağını dile getirdi.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesi ile son bulurken, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt programını tamamlamasının ardından Sarayönü’nden ayrıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.