AK Partili kurmaylar halkın içine indi

AK Partili kurmaylar halkın içine indi
AK Parti tarafından başlatılan 'Türkiye Buluşmaları' çerçevesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri Konya'nın ilçelerinde gezi, inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

AK Parti tarafından tüm Türkiye’yi kapsayacak ve toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelmelerini sağlayacak olan "Türkiye Buluşmaları" adı adı altında yoğun bir saha çalışması başlatıldı. Bu saha çalışması, bakanların ve AK Parti genel başkan yardımcılarının başkanlığında kalabalık milletvekili gruplarının katılımıyla gerçekleştirilmeye başlandı.

Türkiye Buluşmaları kapsamında AK Partili kurmaylar Konya ve ilçelerinde yoğun bir çalışma başlattı. ‘’Türkiye Buluşmaları’ kapsamında Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata ile birlikte ilçe teşkilat üyeleri, Taşkent ilçesinde kadın kolları ve gençlik kollarıyla buluştu. Ardından esnaf ziyaretleri yaparak esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da Güneysınır'da gezi ve incelemelerde bulundu. AK Parti MKYK Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı Türk İslam Karakoç ise teşkilat üyeleri ve Yunaklılarla bir araya gelerek hasbihal etti.

ak-partili-kurmaylar-halkin-icine-indi-5.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek de Ilgın'da İlçe Koordinatörü Celal Sarıoğlu, AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ömer Emre, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlarla buluştu.

Tüm Türkiye genelinde gerçekleştirilen bu tür buluşmalara katılacak olan Ak partili kurmaylar hem esnaf ziyareti yapacak, hem sivil topluma temas edecek, hem de meslek gruplarını dinleyecekler. Bütün toplumsal kesimlerle temas edecek şekilde bir çalışma yapacaklar. Sonra bunu raporlayacaklar. Rapor üzerinden bu il ve ilçelerin fotoğrafı çekilecek ve yol haritası ona göre belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.