Abdurrahman Şahan Kulu Belediyespor’la anlaştı

Sarayönü Belediyespor’un uzun yıllar formasını terleten ve attığı kritik gollerle takımın şampiyonluk yolculuklarında büyük katkı sağlayan Abdurrahman Şahan, aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdı.

Sarayönü’nde aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmeni olarak da görev yapan Şahan, futbol kariyerine yeni bir sayfa açarak Kulu Belediyespor’un antrenörlük görevine getirildi.

Sarayönü Belediyespor’da geçirdiği uzun ve başarılı yılların ardından antrenörlük kariyerine adım atan Şahan, yeni görevinde tecrübelerini Kulu Belediyespor’un başarısı için kullanmayı hedefliyor. Futbolculuk kariyerinde sergilediği liderlik ve sahadaki etkili performansıyla tanınan Şahan, Kulu Belediyespor’da da teknik ekibe önemli katkılar sağlayarak takımı daha ileriye taşımak için çalışacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Abdurrahman Şahan, Sarayönü Belediyespor'da yaşadığı futbolculuk döneminin kendisi için unutulmaz olduğunu belirterek, “Sahada geçirdiğim yıllar boyunca güzel anılar biriktirdim ve birçok başarıya imza attım. Şimdi ise futbol tutkumuzu bir adım ileriye taşıyarak antrenör olarak yeni bir sayfa açıyorum. Kulu Belediyespor’da görev almak benim için heyecan verici ve bu yeni süreçte en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri