Arabası mazotlu olanlar dikkat! O tarihte motorine tam 1,50 TL'lik indirim var!

Dizel araba kullananlara müjde! Motorine şok indirim yüzleri güldürecek. İndirim sonrası İstanbul'da motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte cevabı...

Akaryakıt fiyatlarının son zamanlarda yükselmesiyle sürücülerin cebi daralmıştı. Ancak bugün gelen haberle birlikte motorin kullanıcılarına güzel bir nefes alma fırsatı sunuldu. Motorinin litre fiyatına 27 Eylül 2023 tarihinden itibaren 1,50 TL indirim yapılacağı duyuruldu.

Bu indirim haberinin gelmesiyle birlikte sürücüler, yakıt masraflarında bir rahatlama yaşayacaklar. İstanbul'un Avrupa yakasında motorin litre fiyatı 40,08 TL'den 38,58 TL'ye, Anadolu yakasında ise 38,52 TL'den satılacak. Ankara'da 39,13 TL ve İzmir'de 39,32 TL olan motorin fiyatları da düşecek.


Doğu ve Güneydoğu Anadolu şehirlerinde yaşayanlar da bu indirimden faydalanacaklar. Hakkari, Mardin, Van gibi şehirlerde motorin fiyatları 40 TL'nin altına gerileyecek.

Motorin fiyatlarındaki bu indirim kararı, sürücülerin ekonomik sıkıntılarına bir nebze de olsa çözüm sunacak gibi görünüyor. Yakıt fiyatlarının kontrol altında tutulması ve düşmesi, birçok sektörü olumlu yönde etkileyecek gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri