Bahçeli Dervişoğlu’nun fırlattığı idam ipini istedi! Makam odasına asacak

Grup toplantısından Bahçeli’ye ip göndermesinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun “Al bunu başının ucuna as” dediği idam ipini MHP lideri Bahçeli’nin istediği ve makam odasına asacağı öğrenildi

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun kendisini eleştirdiği konuşmasında fırlattığı idam ipini İYİ Parti'den istedi. Bahçeli'nin ipi makam odasına asacağı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu, haftalık grup toplantısında Bahçeli’nin ‘terörist başı Öcalan’ın TBMM kürsüsünden konuşması’ çağrısına sert tepki göstermiş, kürsüye sağ yumruğu havada çıkan Dervişoğlu, "Cesetlerimizi çiğnemeden canibaşı bu Meclis'e giremez" diyerek idam ipi fırlatmıştı.

İYİ Partililerin yanı sıra şehit yakınları ve gazilerin de katıldığı toplantıda Bahçeli’ye sert sözlerle yüklenen Dervişoğlu, “Hatırlıyorsunuz değil mi? Ben asamadım asabiliyorsan as deyip Tayyip Erdoğan'a ip atmıştı.

Siz bu milletin vefasını astınız. Ondan sonra çıkıp diyorsunuz milattır, o zaman hatırası olsun. Al şimdi bu köşede bu ipi başının ucuna as” diye seslendi.

Dervişoğlu’nun açıklamasının üzerinden yarım saat geçmeden Bahçeli’nin ipi İYİ Parti’den istediği bildirildi.

Bahçeli’nin idamların simgesi olan urgan ipi odasına asacağı öğrenildi.
Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kayar da "MHP Lideri Devlet Bahçeli, İP Grubundan o İP'i istedi ve Genel Merkez'deki makam odasına asacağı öğrenildi" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri