Başkan Önal, Yusuf Dikeç gibi atış yaptı

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen İlçe Şenliklerinde çocuklarla birlikte doyasıya vakit geçirdi. Başkan Önal kurulan atış standında, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç gibi atış yaptı.

Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen İlçe Spor Şenlikleri'nde farklı spor branşlarında yarışmalar, ahşap oyunlar, şişme oyunlar, yüz ve tişört boyama gibi birçok eğlenceli etkinlik yer aldı. Organizasyona katılan çocuklar, keyifli anlar yaşarken sürpriz hediyelerle de ödüllendirildi. Şenlikler, çocuklar için hem eğlence dolu anlar yaşattı hem de unutulmaz anılar biriktirmeleri için harika bir fırsat sundu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, atış şekli nedeniyle dünya gündemine oturmuştu. Başkan Önal da kurulan atış standında, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç gibi atış yaptı.

Başkan Önal, etkinlik alanında çocuklarla sohbet ederek onların eğlencesine ortak oldu ve çocukların mutluluğunun kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. İlçe halkı da düzenlenen şenliklerde doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri