Berber Neco yeni yerine taşındı

Sarayönü'nde uzun yıllardır hizmet veren Neco Erkek Kuaförü, yeni adresinde vatandaşlarla buluştu. İşletmeciliğini Taner Atay'ın yürüttüğü kuaför salonu, Tahir Çelik Caddesi No:29'da müşterilerine modern ve kaliteli hizmet sunmaya devam edecek. Yeni iş yerinin açılışı, 18 Ekim Cuma günü, Cuma namazının ardından yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Açılışa Sarayönü protokolünden birçok isim katıldı. Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Belediye Başkanı Necati Koç, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Tolga Kılınç, İlçe Emniyet Amir Vekili Mustafa Ünsal, İlçe Müftüsü İbrahim Yazar'ın yanı sıra, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da açılışta yer aldı.

Cuma namazının kılınmasının ardından düzenlenen açılışta dualar eşliğinde kurdele kesimi gerçekleştirildi. Yeni iş yerinin Sarayönü'ne hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Çakmak, işletme sahibi Taner Atay'a başarılar dileyerek ilçedeki esnafların gelişmesinin ve büyümesinin ilçe ekonomisine katkıda bulunduğunu vurguladı.

Yeni adresinde daha geniş ve modern bir ortamda hizmet verecek olan Neco Erkek Kuaförü, Sarayönü halkının güzellik ve bakım ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerini sürdürecek.

İşletme sahibi Taner Atay, açılışta yaptığı kısa konuşmada şunları dile getirdi:

"Yeni iş yerimizde müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Esnaflar olarak ilçemize katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bizleri bugün yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum."

Açılışın ardından misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Sarayönü’nün uzun yıllardır tercih edilen kuaförlerinden biri olan Neco Erkek Kuaförü, yeni yerinde de vatandaşlara hizmet sunmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri