Bilgisayarları oyun için değil eğitim için kullanın

Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay, YİBO okulundaki öğrencileri ziyaret ederek okul gereçlerinin bulunduğu çantalar hediye etti. Başkan Günaltay, öğrencilere bilgisayarlarını oyun için değil ders için kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

Yunak Belediye başkanı Subhan Günaltay İlköğretim haftası etkinlikleri kapsamında, Yibo okulunda ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Günaltay, ''2024 - 2025 yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun! İlköğretim etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin heyecanına ortak olduk. Yavrularımıza başarılarla dolu bir yıl dilerim.'' dedi. Herkesi bütçeleri doğrultusunda her okula yardımda bulunmaya devam eden Başkan Günaltay, öğrencilere de bilgisayarları oyun için değil eğitim için kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

Başkan Günaltay , “İnsan hayatından çok önemli dönüm noktaları vardır. Bunların içerisinde okula başlangıç, okuldan mezuniyet ve okul dönemleri hep ayrı bir anlam ifade etmektedir. Okul hayatı bizlerin geleceğini şekillendiren en önemli unsurdur. Gelişen teknoloji eğitim hayatımızı da değiştirmektedir. Ben burada öğrencilerimize bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bilgisayarla iç içe olalım ancak, oyun için değil eğitim için kullanalım” dedi. Öğrenciler Başkan Günaltay'a ziyaret ve hediyeleri için teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri