Bulgan mazbatasını aldı

Delegelerin güvenini kazanarak Zafer Partisi Konya İl Başkanı seçilen Bulgan, partisinin politikalarını halka anlatmak için 31 ilçede çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını, yapılacak ilk genel seçimde de Konya’daki oy oranını en az 3’e katlayacaklarını söyledi.

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Seçilen Binnur Bulgan, mazbatasını aldı.

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı, 2. Olağan İl Kongresi’ni geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirmiş, iki adayın yarıştığı seçimde oy kullanan 147 delegeden 77’sinin oyunu alan Emine Binnur Bulgan, partinin yeni il başkanı seçilmişti. Bulgan, İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Mazbatasını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte alan Bulgan, Konya ve 31 ilçesinde çalışmalarını bilimin ışığında birlik ve barış içinde gerçekleştirecekleri belirterek, “Zafer Partisi Konya İl Teşkilatı olarak mazbatamızı aldık. Bundan sonraki çalışmalarımızı eksik olan ilçe teşkilatlarını kurmak ile başlayacak. Gençlik kollarımızı kuvvetlendireceğiz, resmî ve sivil kuruluşlarımıza ziyaretlerde bulunacağız. Bizi sahalarda daha fazla göreceksiniz, çünkü sığınmacıların dışında diğer politikalarımızı Konyalı hemşerilerimizin büyük çoğunluğu bilmiyor, onları anlatacağız. Bilim, birlik, barış sloganımızın içeriğini uygulayacak çalışmalar hazırlığı içindeyiz ve hayata geçireceğiz” dedi.


“KONYA’DA OYUMUZU EN AZ 3’E KATLAYACAĞIZ”

Türkiye’nin en büyük sorunu olan ekonomik sıkıntıların Konya’da da derinden hissedildiğini belirterek, halkın sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getiren Bulgan, “Bütün bu çalışmalarımızın yanı sıra hemşerilerimizin dertlerine derman olmaya çalışacağız. Yapılacak ilk genel seçimlerde Konya’daki oy oranımızı asgaride 3’e katlamak üzere tüm ilçe ve beldelerde çalışma programlarımızı hazırladık. Zafer Partisi’nin meşalesini daha fazla ateşleyip ışık ve güven saçmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri