Bunu yapan nasıl bir insan!

Ilgın'ın Yukaçiğil Mahallesi'nde bulunan Gükkü Pınarı doğal güzellikleri ile insanları kendisine çekiyor. Mesire alanına gelen ziyaretçiler bölgeye hayran kalıyor. Ancak mesire alanına gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarını gidermesi için belediye tarafından yapılan tuvaletlerdeki lavabo, fayans ve aynalar paramparça edildi. Tuvaletlerdeki manzarayı görenler, ''Bunu yapan insan olamaz'' yorumunu yaptı.

Ilgın Yukarı Çiğil Beldesi doğal güzellikleri ile dikkati üzerlerine çekmeyi başarıyor. Birbirinden heybetli ve eşsiz manzaralı yemyeşil dağları ile birlikte çok güzel bir coğrafyaya sahip olan Yukarı Çiğil Gükkü Pınarı ziyaretçilerin akınına uğruyor. Gükkü mesire ve piknik alanı etrafı yeşilin oldukça hâkim olduğu muazzam bir piknik alanı, dinlenme noktası ve şifa arayanlar için de umut vaat etmeye devam ediyor. Gükkü suyunun böbrek hastalarına iyi geldiği, böbrek taşı ve kumu için tedavi edici olduğu tecrübe edenler tarafından ifade ediliyor. Ilgın Belediyesi de bölgeye gelen ziyaretçilerin daha rahat bir ortamda dinlenebilmeleri için alanda değişik tesisler kuruyor.

Ancak birkaç kendini bilmez bölgede yer alan tuvaletlerdeki lavabo, ayna ve fayansları parçalayarak büyük hasar verdi. Bölgeye geldiklerinde tuvaletlerdeki manzarayla karşılaşan belediye yetkilileri hayretler içerisinde kaldı. Tuvaletlerin son halini görenler ''bunu yapan insan olamaz'' yorumunu yaptı. Ilgın belediye Başkanı Öner Apil de yaşanan durumu sosyal medya hesabından ''Gükkü Mesire Alanı...Dilimde, gönlümde razı değil bunu yapanlara...'' notu ile paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri