Çeşmelisebil Yolunda asfalt ve yama çalışması yapılıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Sarayönü ilçesinde Konuklar’dan Çeşmelisebil'e giden yolda sıcak asfalt serim ve yama çalışması başlattı. Yaklaşık 12 kilometrelik güzergâh üzerinde devam eden bu çalışmalar bozulmuş yolda ulaşım kalitesini önemli ölçüde artıracak.

Şu ana kadar önemli bir mesafe kat edilen çalışmalarda, yolun çeşitli bölümlerine sıcak asfalt ve yama çalışması gerçekleştirildi.

Çeşmelisebil Muhtarı Hüseyin Özdemir, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Özdemir, yapılan görüşmeler ve talepler doğrultusunda gerçekleştirilen yol onarım çalışmalarının mahallesi adına önem taşıdığını vurguladı.

Muhtar Özdemir, “Mahallilerimizin yoğun kullandığı Konuklar’dan Çeşmelisebil’e kadar olan yolda gerçekleştirilen çalışmalar, daha güvenli bir ulaşım ve kolaylık sağlayacak.” şeklinde konuştu.

Özdemir, ayrıca Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a, Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç’a ve yol yapımında emeği geçen tüm personellere teşekkürlerini iletti.

“Çalışmaların ilçemize ve bölgemize kazandıracağı katkılar için şimdiden memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. Bu çalışma sayesinde, yolun kalitesinin artmasıyla birlikte ulaşım daha konforlu ve güvenli hale gelecek.” Dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri