Cuma Buluşmalarında Bu Hafta Başkan Pekyatırmacı Şeyh Şamil Mahallesindeydi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Şeyh Şamil Mahallesi Selçuklu Merkez Camii’ndeydi. Programda Başkan Pekyatırmacı’ya AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek de eşlik etti

Selçuklu’da her hafta ilçenin farklı bir noktasında düzenlenen Cuma Buluşmaları vatandaşlarla belediye arasında köprü olmayı sürdürüyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinlediği Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Şeyh Şamil Mahallesi Selçuklu Merkez Camii oldu. Başkan Pekyatırmacı, namazın ardından mahalle sakinleriyle bir araya geldi, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Selçuklu Merkez Camii’nde gerçekleşen Cuma Buluşması programına AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan ve AK Parti teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Milletvekili Gökçek ve Başkan Pekyatırmacı, namaz sonrasında Konya Park AVM ve Sultan Caddesi’nde yer alan esnafları ziyaret etti. Program Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı‘nın (SOBE) ziyaret edilmesi ile sona erdi.

Başkan Pekyatırmacı: “ Cuma Buluşmaları’nda hemşehrilerimizle gönül köprüsü kurmaya devam ediyoruz”

Selçuklu’da her zaman katılımcı belediyecilik ilkesiyle çalıştıklarından bahseden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “ Selçuklumuz için hemşehrilerimizin fikir ve önerileri bizim için çok önemli. Bu doğrultuda ilçemiz için daha iyi bir gelecek planlarken hemşehrilerimizle yaptığımız görüşmelerde aldığımız geri dönüşleri değerlendiriyoruz.

Cumanın bereketiyle hemşehrilerimizle bir araya geliyor ve onlarla gönül bağımızı daha da güçlendiriyoruz. Bu hafta Şeyh Şamil Mahallemizdeki hemşehrilerimizle bir araya geldik. Programımızda bizlere AK Parti Ankara Milletvekilimiz Osman Gökçek de eşlik etti ve hemşehrilerimizin Cumasını tebrik ettik. Ardından esnaflarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. Ziyaretleri için vekilimize teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Gökçek,“ Konyalı hemşehrilerimizle kucaklaşma fırsatı bulduk”

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek de Konya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretimiz vesilesiyle Konyalı hemşehrilerimizle kucaklaşma fırsatı bulduk. İş yerlerini ziyaret ettiğimiz esnafımızı dinledik ve Türkiye’nin otizm alanında önemli merkezlerinden biri olan SOBE’yi yakından gördük.

Merkezde eğitim gören öğrenciler ile bir araya gelerek eğitim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldık. Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyor, gayretli ve samimi çalışmalarından dolayı kendisini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri