DSİ'nin Beyşehir projelerinde inceleme

DSİ Konya 4. Bölge Müdürü Müdürü Mehmet Alp ve ilgili teknik heyet, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Beyşehir İlçemizde planlama, projelendirme ve devam eden yatırımlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Devlet Su İşleri (DSİ) 4. Bölge Müdürlüğü kurmayları Konya'nın Beyşehir ilçesine teknik gezi programı düzenlendi. Geziye, DSİ Bölge Müdürü Mehmet Alp ve teknik heyet katıldı. Alp ve beraberindeki heyet, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından DSİ heyeti ve beraberindekiler, gezi çerçevesinde Beyşehir Gölü ve çevresinde incelemelerde bulunarak yapılan faaliyetleri yerinde gördü.

Beyşehir Gölü’nün Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olduğunu belirten DSİ Konya Bölge Müdürü Alp, o yüzden gerek ülke için, gerekse Konya ve Beyşehir bölgesi için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Bu önemi göz önünde bulundurarak Beyşehir Gölü ve çevresine gerekli yatırımların yapıldığını kaydetti. Düzenlenen teknik gezi kapsamında DSİ ile yürütülen çalışmalarla ilgili ve bu konudaki halkımızın da beklentisine yönelik talepler de dile getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri