Dünyaca ünlü oyuncu Çumra kavununu tanıttı!

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Keanu Reeves'e benzerliği ile dikkat çeken ve sosyal medyada kısa filmler çekerek paylaşan beden eğitimi öğretmeni Ömer Aslan, bu kez Çumra Kavunu Divle Peyniri ve Mesir Macununu tanıtmak için kısa film çekti.

Konya'da beden eğitimi öğretmeni Ömer Aslan, ünlü Hollywood yıldızı Keanu Reeves'in canlandırdığı John Wick karakterine benzerliğiyle dikkat çekiyor. Çevresinde 'Konyalı John Wick' olarak tanınan Aslan'ın Konya'yı tanıttığı videolar sosyal medyada viral oluyor.

Anadolu ürünlerini tanıtmak için de kolları sıvayan Ömer Aslan, son olarak Çumra Kavunu, Divle Peyniri ve Mesir Macunu'nu tanıtmak için kısa film çekti. Sosyal medya hesabından yayınlanan film kısa sürede büyük ilgi gördü. Kısa filmde Hızlı ve Öfkeli serisinde Vin Diesel tarafından canlandırılan Dominic Toretto'nun görüntülerini de kullanarak filmi hazırlayan Ömer Aslan, kendisine ait olan Murat 124 marka otomobil ile hareket halindeyken birden duruyor. Otomobilden inen Ömer Aslan kendisine karşı silah çeken Dominic Toretto'ya karşı , ''Dominic sakin ol. Sana bal gibi Çumra Kavunu ve Divle peyniri getirdim. Ayrıca Manisa Mesir Macunu getirdim. Daha iyi araba sürersin'' şeklinde konuşuyor. Ömer Aslan'ın elindeki ürünleri gören Toretto ise tüeğini bırakıyor. Bu arada Keanu Reeves'e benzeyen Ömer Aslan ''Evet Anadolu ürünlerine kimse karşı koyamaz'' diyerek filmi sonlandırıyor.

Sosyal medyada paylaşılan görüntünün alt bölümünde ise ''Anadolu ürünlerinde bugün Çumra Kavunu, Divle Peyniri ve Manisa Mesir Macunu var. Hepsi dünyanın en kaliteli ürünleri. Çumra kavunu Ağustos 15'ten sonra olgunlaşır ve piyasaya çıkar. En lezzetli dönemi Ağustos sonu ve Eylül ayıdır. Tadı baldan tatsız ve yumuşaktır. Divle peyniri mağarada olgunlaşır ve dünyanın ilk 5 peyniri arasındadır. Mesir macunu ise insana can verir, şifa verir.'' rnotu paylaşılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri