Emeklilerle buluşup taleplerini aldı

Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Dumlupınar Sosyal Tesisleri’ni ziyaret ederek, emekli vatandaşlarla bir araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Kaymakam Tortop, emekli vatandaşların tecrübelerinden faydalanırken, talep ve önerilerini de dikkatle dinledi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Kaymakam Tortop sorunların çözümü için gerekli notları aldı.

Emekli vatandaşlarımız ise, kendilerini dinleyen ve sorunlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Eflatun Can Tortop’a teşekkürlerini iletti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.

Kaymakam Tortop, Yazır Mahallesi Muhtarı Celalettin Doğan’ı da ziyaret ederek mahallenin ihtiyaçları ve gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Mahallenin sorunlarına yönelik çözüm önerilerinin ele alındığı ziyaret, karşılıklı işbirliği ve dayanışma içerisinde daha iyi hizmetler sunulması amacıyla verimli bir şekilde tamamlandı.

Kaymakamımız Sayın Eflatun Can Tortop, mahalle muhtarlarıyla sık sık bir araya gelerek, yerel yönetimlerin ihtiyaçlarını dinlemeye ve çözümler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri