Emniyetten uyarı! En mutlu gününüz kararmasın

27 Temmuz 2024 tarihinde Sarayönü Merkez'de gerçekleşen bir düğünde havaya ateş açan bir şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Ertesi gün, 28 Temmuz 2024, yapılan çalışmalarda bir başka şahsın üst aramasında bir adet kurusıkı tabanca ve iki adet bıçak bulundu. Olaylarla ilgili soruşturmalar başlatıldı.

Düğün evi yas evi olmasın

İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ünsal, vatandaşları bu tür olaylara karşı uyardı. Ünsal, "En mutlu günlerinizi karartmayın, mutluluğa kurşun sıkmayın. Düğün ve asker eğlencelerinde denetimlerimiz en sıkı şekilde devam edecek. Silah sıkıldığını tespit ettiğimiz düğünlerde, güvenlik maksadıyla düğünü sonlandırabiliriz" dedi. Ünsal ayrıca, "Biz gençlerimizin en mutlu gününde onların yanında olmak isteriz. Ancak, düğünlerde birçok ateşli silah yaralanması meydana geliyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, bu konuda duyarlı olmaları" şeklinde konuştu.

Emniyet güçleri, vatandaşların en mutlu günlerini güven içinde geçirmeleri için çalışmalarını sürdürürken, bu tür olayların tekrarlanmaması adına toplumsal bilincin artırılması gerektiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri