Genç KOMEK Atölyelerine kayıt için heyecan dorukta

Konya Büyükşehir Belediyesi, 7-15 yaş arası çocuklar için düzenlediği Genç KOMEK Atölyeleri’ne kayıt sürecinin başladığını duyurdu. Kayıt işlemleri 31 Ekim’e kadar devam edecek. Genç KOMEK’te 9-10 Kasım tarihlerinde değerlendirme sınavları gerçekleştirilecek ve dersler 23 Kasım'da başlayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 7-15 yaş arası çocuklar için düzenlediği Genç KOMEK Atölyeleri’nde kayıt sürecinin heyecanı başladı. İlk günden itibaren kaliteli eğitim sunarak çocukları bilgi ve değerlerle donatan Genç KOMEK, Konya'daki eğitim seviyesini yükseltmeyi sürdürüyor.

Bu atölyelerde, çocukların ilgi ve yeteneklerine göre çeşitlendirilmiş zengin bir eğitim programı sunuluyor. Dil Gelişim Atölyesi’nde, İngilizce ve konuşma dersleriyle öğrencilerin dil becerileri destekleniyor. Müzikseverler için melodi atölyesi, piyano, gitar, ukulele ve keman eğitimleri bulunurken, sanat meraklıları Yetenekli Çizgiler Atölyesi’nde resim dersleri alabilecek. Drama ve tiyatro tutkunları ise Sahne Sanatları Atölyesi’nde sahne deneyimi yaşayacak.

Analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Bilişsel Beceri Atölyesi; akıl ve zekâ oyunları, satranç ve oyunlarla matematik gibi konularda eğitimler sunuyor. Teknolojiye meraklı çocuklar ise İşlem Atölyesi’nde kodlama, mantık oyunları, yapay zeka, temel elektronik ve 3B modelleme gibi çeşitli branşlarda eğitim alacak.

Ayrıca, çocukların manevi gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla tüm atölyelerde Değerler Eğitimi ve Kur’an-ı Kerim eğitimi verilecek. Dönem boyunca hızlı okuma ve P4C (Çocuklar için Felsefe) etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

Kayıtlar 31 Ekim’e kadar devam edecek. Genç KOMEK Atölyeleri, Konya genelindeki Akabe KOMEK, Karatay ASEM, Mümine Hatun ASEM ve Selçuklu ASEM merkezlerinde düzenlenecek. 9-10 Kasım tarihlerinde yapılacak ön değerlendirme sınavlarının ardından, başarılı olan öğrenciler için dersler 23 Kasım'da başlayacak. Detaylı bilgi ve kayıt için www.komek.org.tr adresini ziyaret edebilir veya 0332 205 31 00 numarasını arayabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri