Genç oyuncularla iç transferde anlaşma sağlandı

Sarayönü Belediyespor, iç transferde genç yeteneklerle yola devam etme kararı aldı. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de tecrübe kazanan altyapı oyuncuları Alim Deveci, Yusuf Berat Arabacı, Mustafa Eren İnanır ve Ekrem Eren Civelek ile yeni sezon için anlaşma sağlandı.

Bu dört genç oyuncu, sahadaki performanslarıyla gelecek vaat eden isimler arasında yer alarak dikkat çekti. Genç yeteneklerin geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig'de kazandıkları deneyimle, yeni sezonda Sarayönü Belediyespor'un başarılarına katkı sunmaları bekleniyor.

Sarayönü Belediyespor ayrıca Selçuklu Belediyespor'dan Genç Oyuncular Talha Ortagedik, Barış Akçay, Bilal Karakoyun ve Hüseyin Demir ile anlaşma sağladı.

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Bahri Karlı, iç transferde genç oyuncularla yapılan anlaşmalarla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Karlı, altyapıdan gelen futbolcuların Sarayönü Belediyespor’un geleceğinde kritik bir rol oynayacağını belirterek şunları söyledi:

"Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de önemli tecrübeler kazanan Alim Deveci, Yusuf Berat Arabacı, Mustafa Eren İnanır ve Ekrem Eren Civelek ile yeni sezonda da birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu genç oyuncularımız, gelişime açık ve büyük bir potansiyele sahip. Onların sahaya koyduğu istek ve enerji, takımımıza güç katacak.

Biz Sarayönü Belediyespor olarak her zaman gençlere yatırım yapmayı ön planda tutuyoruz. Altyapıdan yetişen bu oyuncuların, hem bugün hem de gelecekte kulübümüze önemli katkılar sağlayacaklarına inanıyoruz. Hedeflerimize ulaşma yolunda bu gençlerin, takım ruhuna ve oyun disiplinine verecekleri katkılar bizim için çok değerli. Yeni sezonda, bu oyuncuların performanslarını daha da yukarıya taşıyacaklarına inancımız tam." ifadelerini kullandı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri