TOBB'dan girişimci kadınlara özel yarışma

Türkiye'de en yaygın ve büyük kadın girişimcilik ağı olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu himayesinde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması" başlatıldı.

Her yıl tekrarlanması planlanan "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması'nın üçüncüsü gerçekleştirilecek. Yarışma ile listeye giren girişimcilerin kendi bölgelerinde kanaat önderliği rolünü üstlenmesi, sahibi oldukları şirketlerin başarı hikâyeleri ile potansiyel kadın girişimci adaylarına ilham kaynağı olması hedefleniyor. Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması, "Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket" ve "Girişimci Kadın Gücü" olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşuyor.

Girişimci Kadın Gücü kategorisine sadece girişimci kadınlar başvurabilecek. "En Hızlı Büyüyen Kadın Girişimci", "En Çevre Dostu Kadın Girişimci", "En Çok Dijitalleşen Kadın Girişimci", "İhracatını En Çok Artıran Kadın Girişimci" kriterlerinde ödüllerini alacaklar. Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket kategorisine ise tüm şirketler müracaat edebilecek.

Başvurular https://girisimcikadingucu.tobb.org.tr linkinden 20 Ekim 2024 tarihine kadar yapılabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri