Gönüllerini çiçekle alabilirsiniz! O burçlar bitki dostu

Bazı insanlar çiçeklerle yaşamayı, hatta bitkilerle uğraşmayı diğerlerine göre daha fazla seviyor. Onların bu özelliklerini evlerinde baktıkları çiçeklerden de anlamak mümkün. Peki çiçekleri seven burçlar hangileri. İşte detaylar…

Evde çiçek ya da bitki yetiştirmenin faydaları bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. Ancak bazı kişiler çiçekleri diğerlerine göre daha fazla seviyor.

"Her kadın çiçek sever" denir ama yapılan araştırmalar, bazı burçlara mensup kişilerin çiçeklerle yaşamayı, bitkilerle ilgilenmeyi, doğada yaşamayı daha çok sevdiğini ortaya çıkardı.

Peki, bu kadınlar hangi burç?

Bu burçlar çiçeklerle yaşamayı çok seviyorlar ve bitkilerle olan ilişkileri oldukça özel. Eğer siz de bitkilerle aranızın iyi olduğunu düşünüyorsanız, belki de burcunuzun etkisi vardır.

Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz)
Yengeç burcu insanları duygusal ve hassas yapılarıyla bilinirler. Evlerinde sakin ve huzurlu bir ortam yaratmayı severler. Bu nedenle genellikle rahatlatıcı etkisi olan ve bakımı kolay bitkileri tercih ederler. Özellikle sarmaşıklar, sukulentler ve sakinleştirici etkisi olan lavanta bitkisi yengeç burcu insanlarının evlerinde sıkça görebileceğiniz bitkiler arasındadır.

Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi burcu insanları estetiğe ve güzelliğe önem verirler. Evlerini dekorasyon konusunda oldukça titiz bir şekilde düzenlerler. Bitkileri dekorasyonlarının vazgeçilmez bir parçası olarak görürler. Genellikle salonlarında büyük ve gösterişli bitkileri tercih ederler. Özellikle kaktüs türleri, orkide ve begonviller terazi burcu insanlarının ev dekorasyonunda sıkça tercih ettikleri bitkiler arasındadır.

Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)
Akrep burcu insanları tutkulu ve kararlı yapılarıyla bilinirler. Evlerinde de bu tutkuyu ve kararlılığı yansıtan bitkileri tercih ederler. Genellikle egzotik ve dikkat çekici bitkileri ev dekorasyonlarında kullanmayı severler. Özellikle orkide türleri, bambu ve sucul bitkiler akrep burcu insanlarının evlerinde sıkça görebileceğiniz bitkiler arasındadır.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)
Balık burcu insanları duygusal ve hayalperest yapılarıyla bilinirler. Evlerinde sakin ve huzurlu bir ortam yaratmayı severler. Bu nedenle genellikle bakımı kolay ve göz yormayan bitkileri tercih ederler. Özellikle palmiye türleri, sucul bitkiler ve barış lilyumu balık burcu insanlarının ev dekorasyonunda sıkça tercih ettikleri bitkiler arasındadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri