Göz bebeğinizi hiç böyle kullanmadınız

Konya'da göz bebeğini çevreleyen ‘iris’ fotoğrafçılığı son dönemde oldukça popülerleşmeye başladı. Benzersiz bir renk ve desene sahip olan İris, duvarda tablo, kolye, bileklik veya anahtarlık olarak günlük hayatımızda yerini alıyor. Genellikle yeni nişanlamış, evlenmiş çiftler ve çocuklu aileler bu fotoğrafı çektirerek ya duvarlarına asıyor ya da kolye ve bileklik şeklinde yaptırarak kullanıyor.

Kılınçarslan mahallesindeki fotoğraf stüdyosunda 'iriskonya' adı altında bu faaliyeti sürdüren işletme sahibi 2020 yılında beri göz bebeği çekimleri yapıyor. Konya’nın ilk göz bebeği fotoğrafçısı olma gururunu yaşayan iş yerinde Iris göz çekimiyle özgün ve etkileyici takılar üretiliyor. Koleksiyonlarında yer alan kolye, bileklik ve anahtar tasarımlarıyla şıklığı ve zarafeti bir araya getiriyor.

İris, görsel çekiciliği ve kullanışlılığı birleştirerek benzersiz takılar sunuyor. Yapılan çekimlerin fiyatları da farklılık gösteriyor. Göz bebeklerini tablo olarak yaptırmak isteyenlerin daire cam baskı fiyatları 3 bin ile 5 bin lira, kare cam baskı fiyatları ebatlarına göre 3 bin ile 4 bin ve dikdörtgen kanvas tablo fiyatları da 2 bin 500 ila 4 bin lira arasında değişiyor. Çift yönlü anahtarlık bin 500, bileklikler bin 500, çelik kolye bin 500 ve gümüş kolye 2 bin 500 liraya yapılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri