Halı saha turnuvasının galibi Ladikspor

Sarayönü’nde, Saray Elektrik firmasının sahibi Sefer Yıldırım’ın liderliğinde düzenlenen güz dönemi halı saha turnuvalarının finali büyük bir çekişmeyle tamamlandı.

Ladik temsilcilerinin damga vurduğu turnuvanın final etabı Cumartesi günü Sarayönü Kapalı Halı Sahada düzenlendi. Ladikspor ile AdLadikco arasında düzenlenen final etabında Ladikspor sahaya Mahmut, Osman, Sefa, Yakup, Kaan, Ali ve Berat yedilisi ile çıktı. Ladik şampiyonu olarak katıldığı turnuvada finale yükselme başarısı gösteren AdLadikco ekibi ise Ali, Mahmut, Mustafa, Mustafa Döğen, Talha, Hilmi ve Salih Topbaş yedilisi ile boy gösterdi.

35’er dakikalık iki devre şeklinde oynanan, kıran kırana geçen mücadelenin ilk yarısı beraberlikle sonuçlanırken, ikinci yarının son 15 dakikalık dilimine 4-3’lük skorla önde giren Ladikspor, kalan dakikalarda rakibinin defansta yarattığı boşlukları iyi değerlendirerek sahadan 7-3’lük skorla galibiyetle ayrılarak kupaya uzandı.

Turnuvanın sonunda takımlara ve oyunculara ödülleri organizatör Sefer Yıldırım tarafından takdim edildi. AdLadikco takımından Salih Topbaş turnuvanın oyuncusu ödülüne layık görülürken, Ladikspor’un kalecisi Mahmut Kahveci turnuvanın kalecisi ödülüne layık görüldü.

Taraftarlar tarafından da ilgiyle takip edilen bu keyifli turnuva, sporun birleştirici unsurlarını bir kez daha gözler önüne sererken, taraflar bahar döneminde yeniden bir araya gelme sözüyle vedalaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri