Ilgın İlçe Müftülüğü Mevlid-i Nebi programı düzenledi

Ilgın’da Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin konuşmacı olarak katıldığı "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans düzenlendi.

Ilgın İlçe Müftülüğünce organize edilen programa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Programa, Ilgın Kaymakamı Aytekin, Yılmaz, Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, Ilgın İlçe Müftüsü İbrahim Güneş, Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vehbi Özlen, Ilgın Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mevlüt Yalı, Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci, Kadınhanı İlçe Müftüsü Mustafa Fatih Yar, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansta açılış konuşmasını Ilgın İlçe Müftüsü İbrahim Güneş yaptı.

Daha sonra İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ilgın İlçe Müftülüğü’nce, Ilgın Belediyesi Sedirlihan Konferans Salonu’nda organize edilen programda "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans verdi.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge konuşmasında, Hz. Peygamberimizi bütün yönleri ile tanımak, ahlakını hayat tarzı haline getirmek, ona sevgi ve muhabbet beslemek Müslümanın en önemli görevlerinden biri olduğunu ifade etti.

Program, hediye takdimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri