Ilgın Ticaret Borsası Fen Lisesinden büyük başarı

Ilgın Ticaret Borsası Fen Lisesi yetenekli öğrencilerinin oluşturduğu proje takımı Vega, geliştirdikleri Robo-Bo isimli robotlarıyla, dünyanın en saygın robot yarışmalarından biri olan Fibonacci Uluslararası Robot Yarışmasının bölge sergisine katılma hakkı kazandı.

Fen Lisesi Müdürümüz Sayın Fikret Koca okul öğrencilerinin elde ettiği başarı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Bu önemli başarı, öğrencilerimizin bilimsel yeniliklere ve teknolojik gelişmelere olan bağlılıklarını göstermektedir. Gurur duyduğumuz bu genç yeteneklerimizi tebrik ediyorum. Onların azmi ve yaratıcılığı, geleceğe dair umutlarımızı pekiştirecektir.

Ayrıca öğrencilerimizin elde ettiği bu başarıda katkısı olan, Okul Müdürümüz Hasan Teke ve Fen Lisesi öğretmenlerine, öğrencilerimizin ailelerine de sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz; onların destekleri bu başarıların arkasındaki önemli büyük güçtür.

Gençlerimizi tekrar tebrik ediyor, uluslararası platformda elde edecekleri başarılar için kendilerine şimdiden sonsuz başarılar diliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri