Karlı: ‘Yeni bir sezon, yeni başlangıç’

Konya Süper Amatör Küme'de 2024-2025 sezonunun ilk maçında Yeni Meramspor’u 2-0 mağlup ederek lige güçlü bir başlangıç yapan Sarayönü Belediyespor’da moraller yüksek.

Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Bahri Karlı yeni sezona iç sahada aldıkları galibiyetle güzel bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu dile getiren Karlı, maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Yaklaşık 35 gündür sahadayız. Emek veriyoruz, gönül veriyoruz, Kafa yoruyoruz. Resmen takımla yatıp,takımla kalkıyoruz. Sarayönüspor ile 11 sene önce yaşattığımız ruhu Sarayönü Belediyespor'da yeniden yaşatmaya çalışıyoruz. Bir geçiş dönemi içerisindeyiz. Dolayısı ile bu süreci en hızlı ve en az hasarla atlatmak için var gücümüzle kenetlendik. çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Maça gelecek olursak; hedefimiz dakika, skor ne olursa olsun sahanın her yerinde pozitif oynayan bir takım oluşturmak. Yeni Meram maçının özellikle ikinci yarısında oluşturmak istediğimiz takımın hic değilse maçın bazı bölümlerinde izlettik. Kaçan pozisyonlarımız, verilmeyen gollerimiz, verilmeyen penaltımız vardı. Her şeye rağmen coşkusunu, isteğini dahada artıranda bir takımımız vardı. Seyircimizin de desteğini arkamıza alarak hep beraber golü istedik. Aradığımız golü bulduktan sonrada topa hâkim olduk, pozisyonlara girdik. Neticesinde ikinci golü bularak rahatladık ve ilk maçta üç puanı hanemize yazdırdık. 90 dakika boyunca desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza ve yönetimimize teşekkür ederiz. Hep beraber nice galibiyetlerle dolu bir sezon olması dileğiyle.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri