Kaymakam Göktaş’ için veda yemeği

Sarayönü’nde 3 yıllık görev süresinin ardından Van Vali Yardımcısı olarak atanan Lütfullah Göktaş’a Salı günü Beşgöz Millet Bahçesinde veda yemeği verildi.

Sarayönü Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe Belediye Başkanı Necati Koç, ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri katılım gösterdi.

Etkinlikte söz alan Belediye Başkanı Necati Koç, Sarayönü Kaymakamlığında beraber çalıştığı Göktaş’ın devlet geleneklerine bağlı kıymetli bir amir olduğunu dile getirerek, ”Belediye Başkanı olmadan önceki 3 yıllık dönemde birlikte çalıştığım, elimden geldiğince hizmet vermiş olduğum Sayın Kaymakamımız Lütfullah Göktaş’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu 3 yıllık süreçte vatandaşlarımızın sorunlarına olan yaklaşımlarını, ilçenin sorunlarını çözme noktasında gayretlerini bizzat görmüş olduğum kıymetli kaymakamımızı çok daha iyi yerlerde göreceğimizden şüphem yok. Rabbim yeni hizmetinde kolaylıklar nasip etsin. Sarayönü’nü unutmaması dileğiyle, verdiği hizmetlerden ötürü Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Koç’tan sonra söz alan Kaymakam Göktaş, ilçede koordinasyonun üst seviyede olduğunu ve bu sayede görevini ifa ederken zorluklarla karşılaşmadığını belirterek, ”Sarayönü’nde ilk göreve başladığım zaman, daha önce Altınekin’de kısa süreli hizmet vermiş olduğum için bölge hakkında bir fikre sahiptim. Genelde insanların uyum içinde yaşadığı, asayiş olaylarının fazla nüksetmediği bir bölge olarak aklımdaydı. Bu 3 yıllık süre içerisinde özellikle daire amirlerimizin ve kolluk kuvvetlerimizin bölgeye ne kadar hakim olduğunu ve vatandaşların problemlerini çözme hususunda uyum içerisinde çalıştıklarını gözlemledim. Bu noktada tüm kurum amirlerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Necati Bey, devlet kurumlarında yıllarca hizmet verdikten sonra halkın teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine layık görüldü. 3 yıl boyunca birlikte çalıştığım, kendisini yakinen tanıdığım kıymetli başkanımıza da görevinde başarılar diliyorum. Umarım bu güzel ilçenin daha ileri gidebilmesi için başarılı projeler, çalışmalar gerçekleştirecektir. Bu güzel ilçemizin tüm insanlarına özellikle “Yüzyılın Afeti”nde yapmış oldukları gönülden çalışmalar içinde teşekkür ediyor, hepsinden Allah razı olsun.

An itibariyle Sarayönü’nde ki görev sürem sona erdi. Benden sonra göreve başlayacak olan arkadaşımıza da görevinde kolaylıklar diliyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Göktaş’a İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ünsal ve Belediye Başkanı Necati Koç tarafından tablo ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

Yemek programının sonunda Beşgöz Millet Bahçesinin manzarası eşliğinde çekilen hatıra fotoğrafları ile program sona erdi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri