Kendirli ve Üye Ailelerinin mutlu günü

Sarayönü’nde oto ve halı yıkama sektöründe faaliyet gösteren Rüştü Üye oğlu Berat’ı hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile evlendirdi.

Arife-Süleyman Kendirli çiftinin kızları Gülçiçek ile Ayşe-Rüştü Üye çiftinin oğlu Berat, Pazar günü düzenlenen görkemli bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi.

Düğün merasiminin ilk etabı, Perşembe akşamı İstanbul Sarıyer’de gerçekleşen geleneksel kına gecesi ile başladı. İstanbul’un eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen kına gecesi, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Merasimin ikinci bölümü ise Pazar günü Sarayönü’nde, Levent Önal’a ait Evcekaya Kır Düğün Bahçesi’nde açık havada düzenlenen düğün töreniyle devam etti.

Genç çift, aileleri ve dostlarının huzurunda, bir ömür boyu hastalıkta ve sağlıkta "EVET" diyerek dünya evine girdi. Nikah memurunun sorularını heyecanla yanıtlayan Gülçiçek ve Berat, alkışlar eşliğinde evliliğe ilk adımlarını attılar.

Düğün töreninde, davetlilere Sarayönü’nün vazgeçilmez lezzetlerinden olan klasik Sarayönü Pilavı ikram edildi. Konuklar, bu özel lezzetin tadını çıkarırken, çiftin mutluluğuna da ortak oldular.

Damadın babası Rüştü Üye ve eşi Ayşe Üye, oğullarının bu özel gününde misafirlerle yakından ilgilenirken, davetliler de çiftin bu anlamlı gününde yanlarında olmaktan memnuniyet duyduklarını belirtip genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Gülçiçek ve Berat çiftimizi tebrik eder, Kendirli ve Üye ailelerine hayırlı olsun temennilerimizi iletiriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri