Keskin gözler 5 saniyede buluyor! Kertenkele nerede?

Bu optik illüzyon testinde kivilerin içine gizlenmiş bir kertenkele var. Sadece keskin gözlere sahip olanlar kertenkeleyi 5 saniye içinde buluyor. Peki sizin gözleriniz ne kadar keskin? Görseldeki kertenkeleyi kaç saniye bulabileceksiniz? Haydi başlıyoruz…

Optik illüzyon bulmacaları, gözlem becerilerini ve görsel zekayı test eden eğlenceli aktiviteler olarak birçok kişi tarafından takip ediliyor. Bu hafta sonunda size güzel vakit geçirtecek bir optik illüzyon testi ile geldik.

Optik illüzyon, göz veya beynin çalışma prensiplerinin doğal veya yapay şekillerde manipüle edilmesi, kandırılması veya yanıltılması olarak tanımlanıyor. Görüntülerin içerdiği gizemi bulmak ise oldukça zor. Birçok insan cevabı bulmaya çalışıyor ancak bilen kişi sayısı oldukça az.

Görselde kivilerin içerisine gizlenmiş bir kertenkele bulunuyor. Birçok kişi resimdeki detayları görmenin çok zor olduğunu söylüyor.

Şimdi siz de aşağıdaki resme göz atın. Resimdeki kertenkeleyi görebiliyor musunuz? Cevabınız 'hayır' ise sayfayı aşağı kaydırın.

Resimli zorluklar bazen hem eğlenceli hem de zorlayıcı olabilir. Bazı bulmacaların çözülmesi sadece birkaç saniye sürebilirken, diğerleri saatlerinizi alabilir.

Hala bulamadıysanız merak etmeyin, aşağıdaki çözüm görseli ile size yardımcı olacağız.

İşte doğru cevap…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri