Konya’da 34 adrese fuhuş baskını

Konya Emniyeti, 1’i Kayseri’de olmak üzere 34 adrese yaptığı baskınlarda fuhuş yaptıran 8 kişi ile yabancı uyruklu 24 kadını gözaltına aldı. Zanlılardan 5’i tutuklanırken, mağdur kadınlar sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi’ne teslim edildi

Konya Emniyet Müdürlüğü, 34 adrese yaptığı eş zamanlı operasyonda fuhuş çetesini çökertti.

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler, 1’i Kayseri’de bulunan fuhuş suçu işlendiği tespit edilen 34 adrese operasyon düzenledi.

Fuhşa Teşvik, Aracılık, Yer Temini ve Fuhşun Yolunu Kolaylaştırma suçlarının işlendiği tespit edilen adreslere 54 ekip ve 133 polis ile eş zamanlı yapılan baskınlarda 8 şahıs yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. 24 yabancı uyruklu mağdur kadın ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

İkametlerde yapılan aramalarda 50 adet uyuşturucu hap, bir miktar metamfetamin maddesi ve 1 adet de av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan 8 şüpheliden K.Ç., Ş.B. ve S.U adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken C.U.,M.A.D., O.Ç., A.K. ve U.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri