Konya’da milli maç heyecanı bu noktada yaşanacak

Konya, bu akşam oynanacak Türkiye - Hollanda maçı öncesi tek yürek olacak ve maçı kurulacak dev ekrandan izleyecek. Peki Türkiye’nin EURO 2024 çeyrek final maçı saat kaçta, Konyalıların milli maçı izleyeceği dev ekran nerede kurulacak? İşte ayrıntılar…

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında bu akşam saat 22.00’da Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Konya’da maç heyecanı valilik kararıyla şehrin tek noktasında kurulacak dev ekranda yaşanacak.

Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile birlikte yer aldığı F Grubu'nu 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile Portekiz'in ardından ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselen A Milli Futbol Takımı, bu maçta Avusturya' karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek final maçında bu akşam turnuvanın güçlü ekibi Hollanda ile karşılaşacak olan A Milliler, Hollanda'yı yenerek adını yarı final turuna yazdırmak istiyor.

Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki maç saat 22.00'de başlayacak. Maçı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Bu turu geçen ekip, İngiltere-İsviçre eşleşmesinin galibiyle 10 Temmuz'da Dortmund'da yarı final mücadelesine çıkacak.

A Milli Takım'da kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü’nün yanı sıra, bozkurt hareketi nedeniyle UEFA’dan ceza alan Merih Demiral bu maçta forma giyemeyecek.

Hollanda'da ise cezalı oyuncu bulunmuyor.

HERKES ORADA BULUŞACAK
Milli Maç heyecanı Konya’da MEDAŞ Büyükşehir Stadyumu önünde kurulacak dev ekranda yaşanacak. Konya Valiliğinin karar gereği, başka bir yerde toplu maç izlemek mümkün olmayacak.

OTOBÜS VE TRAMVAYLARA EK SEFER
Öte yandan Konya AKOM, milli maç nedeniyle otobüs ve tramvaylara ek sefer konulacağını duyurdu. AKOM’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’da oynanacak Türkiye - Hollanda maçı sonrası otobüs ve tramvaylarımızda ek seferler düzenlenecektir. Otobüslerimiz milli maç sonrası Stadyum ile Otogar tramvay durakları arasında aktarma yapacak, ayrıca Yazır’dan 52-56 ve 58 numaralı otobüslerimiz ile ilave seferler düzenlenecektir. Tramvaylarımızda ise milli maç sonrası istikameti Alaaddin olacak şekilde ek seferler planlanmıştır.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri