Konya'da Suriyeliler için başlatıldı

Konya'da Suriyeli mültecilere yönelik Ayakkabıcılık Sektöründe Teknik Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve ICMPD tarafından, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen “Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (“ENHANCER”) Projesi” kapsamında, Teknik Girişimcilik Eğitimleri düzenleniyor.

ENHANCER Projesi Adana, Ankara, Bursa, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin, Şanlıurfa illerinde sadece Türk Vatandaşları ve Geçici Koruma sağlanan Suriyelilere yönelik gerçekleştiriliyor. Geçici Koruma sağlanan Suriyeliler arasından Kızılay Kart/SUY (Sosyal Uyum Yardım Programı) yararlanıcılara öncelik veriliyor.

Bu çalışmalar kapsamında Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen "Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Uyum için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (ENHANCER) Projesi” kapsamında gerçekleştirecek olan Ayakkabıcılık Sektöründe Teknik Girişimcilik Eğitimi Konya’da devam ediyor.

Ayakkabıcılık Sektörüne ilgi duyan girişimcileri ve girişimci adaylar için Konya’daki eğitime kayıt yaptırmaları istendi. ENHANCER Eğitim Başvurusu İçin https://apply.lms-enhancerproject.com/form adresinde kayıt yaptırılabileceği bildirildi. 4-5-6 Ekim ya da 11-12-13 Ekim tarihlerinde katılabileceği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri