Konya’nın katkılarıyla Gazze’de bin kişilik iftar yemeği

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları’nın öncülüğünde Gazze'de 1000 kişilik iftar yemeği verildi.

Birlik ve beraberlikten doğan kuvvetle, Orta Gazze'deki Büreyc Kampı, Güney Gazze'deki Han Yunus'a bağlı Mevasi Kampı'nda kalanlar ile çadırlarda ve yıkılmış evlerin bir köşesinde yaşayan Gazzeli vatandaşlara iftar yemeği ikram edildi. Emekli Uzman Vaiz Ümmü Taş’ın koordinesinde kurulan iftar sofralarında binlerce Müslüman oruçlarını açtı.

Konya İl Müftülüğü gerçekleşen yardım faaliyetlerine katkıda bulunan ADRM yurt içi, yurt dışı tefsir, hadis öğrencilerine ve hayırseverlere teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri