Konyaspor’dan hakem tepkisi: Maçın skorunu etkiledi!

Konyaspor Basın Sözcüsü Mahmut Güzel, Beşiktaş maçının hakemi Arda Kardeşler'in hatalı kararlar vererek karşılaşmanın skorunu doğrudan etkilediğini vurguladı

Konyaspor, Süper Lig’in 7. Haftasında evinde Beşiktaş’ı konuk etti. Maçtan 2-0 mağlup ayrılan Konyaspor’un Basın Sözcüsü Mahmut Güzel, maçın hakemi Arda Kardeşler’e tepki göstererek, “Karşılaşmanın skorunu doğrudan etkilemiştir” dedi.

Güzel, Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz ile MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında, Konyaspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Konyaspor yönetiminin maçın hakemi Arda Kardeşler'e eleştirileri ve tepkisini dile getiren Güzel, şunları söyledi:

“Pazar gün oynadığımız Beşiktaş karşılaşmasında hakem Arda Kardeşler bize göre net olarak ifade etmek gerekirse maçın skorunu etkilemiştir. Aldığı kararlar, karşılaşmanın önüne geçmiştir. Pozisyonu tekrar izleyenler açıkça görmüştür, Beşiktaşlı sporcu Aboubakar bile top eline değince duraksadı, o bile hakemin penaltı çalmasını bekledi. Fakat hakem Arda Kardeşler ne yazık ki büyük bir hataya imza attı ve oyunu devam ettirdi. Pazar gün penaltımızın verilmediğini düşünüyoruz. Daha dramatik olan VAR'ın devreye girmemesi oldu. Meselenin özünde yine Arda Kardeşler'in çalmadığı penaltı düdüğü var. Penaltı pozisyonu takımımızın maalesef tüm motivasyonunu yerle bir etti. Hakemlerin kararları takımların kaderleriyle oynuyor. Konyaspor'un da tek istediği adalet.”

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz da sakatlığı süren golcü oyuncusu Cikalleshi'nin Hatayspor maçında sahada olmasını beklediklerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri