Konyaspor’un patronuna Beşiktaş maçı öncesi sakatlık şoku

Beşiktaş maçı öncesi hazırlıklarına aralıksız devam eden Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat oldu. Genç teknik adam, cezası ve sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında takımının başında olamayacak

Konyaspor, milli arada çalışmalarına devam ederken Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın sakatlığıyla şok yaşadı. Çamdalı, ameliyat edildi.

Konyaspor, Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil beyazlı ekibin cuma günü gerçekleştirdiği antrenmanda Teknik Direktör Ali Çamdalı aşil tendonundan sakatlandı. Aşil tendonunun koptuğu belirtilen Çamdalı, bugün kulübün sağlık sponsoru olan Medova Hastanesi’nde ameliyata alındı.

Konyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, “Antrenmanda sol aşil tendon rüptürü yaralanması meydana gelen Teknik Direktörümüz Ali Çamdalı’ya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde Doç. Dr. Ahmet Fevzi Kekeç, Doç. Dr. Mustafa Özer ve Doç. Dr. Tahsin Sami Çolak tarafından aşil tendon onarımı yapılmıştır” denildi.

Geçtiğimiz hafta Eyüpspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen genç teknik adam, Beşiktaş maçında cezası sebebiyle takımın başında olamayacak. Ali Çamdalı'nın ne zaman göreve başlayacağı konusunda daha sonra bilgilendirme yapılacağı öğrenildi.

40 yaşındaki teknik adam, Mısır ekibi Pyramids ile oynanan hazırlık maçını yedek kulübesinde ayağı sarılı olarak takip etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri