KTO'dan yeşil ve dijital dönüşüm çağrısı

Konya Ticaret Odası üyelerini Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 'Yeşil Dönüşüm' ve 'Dijital Dönüşüm' destek programına katılmaya davet etti.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürüttüğü Dijital Dönüşüm Destek Programı ile teknolojik ürün ve çözümlerin işletme süreçlerine entegre edilmesi ile işletmelerin üretim ve tedarik zinciri süreçlerini iyileştirerek verimliliklerini artırmak, küresel rekabette üstünlük kazandırmak ve Türkiye'nin teknolojik yetkinliğini yükselterek katma değerli ürünler üretilmesi amaçlanıyor.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürüttüğü “Yeşil Dönüşüm Destek Programı” ile ise Türkiye’de döngüsel ekonomi yaklaşımıyla uyumlu, doğal kaynakları koruyan, iklim ve sürdürülebilirlik hedeflerine katkı sağlayan, kaynak verimli ve düşük karbonlu üretimi amaçlayan yatırımların desteklenmesi amaçlanıyor.

Üyelerin Yeşil Dönüşüm Destek Programı hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru için https://yesildonusum.sanayi.gov.tr/ adresine ve Dijital Dönüşüm Destek Programı hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru için ise https://dijitaldonusum.sanayi.gov.tr adresine ulaşmaları istendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri