Ladik Ahmet Hüdai AİHL’den tercih çağrısı

LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından Lise tercih süreci başladı.

Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İbrahim Karaman, öğrencilere ve velilerine Ladik Ahmet Hüdai AİHL’ni tercih etmeye davet etti.

Okul Müdürü Karaman yaptığı açıklamada;

“Öğrencilerimizin eğitim hayatları açısından önemli olan bu süreçte Sarayönü’nün parlayan yıldızı olmaya aday olan okulumuz; Ladikli Hacı Ahmet Hüdai Hazretlerinden tevarüsle milli ve manevi değerlerine bağlı İmam Hatipli nesiller yetiştirme şuuruyla hareket eden, alanında uzman öğretmen kadrosu olan okulumuzu tercih etmeye davet ediyoruz.

Günümüz teknolojisinin imkanlarına sahip olan okul binamız ve derslikleri, öğrencilerimizin akademik becerilerini üst seviyeye çıkarmaya çalışan “kolej havasında eğitim imkanları sunan” eğitim - öğretim faaliyetleri, sosyal ve psikolojik açıdan öğrencilerimizi hayata hazırlayan ve olumlu okul ve sınıf iklimi oluşturmayı amaçlayan etkinlik ve faaliyetleri ile yeni sezonda kıymetli öğrencilerimizi aramızda görmek istiyoruz.

Bu süreçte siz değerli velilerimizi, okulumuzu ve imkanlarımızı yerinde görmeniz, planlarımıza ve hayallerimize yönelik daha ayrıntılı bilgi vermek amacıyla okulumuza bekliyoruz. Bu konuda oldukça Gayretliyiz, Hazırız ve İddialıyız!” dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri