Ladik’te toplu sünnet şöleni yapılacak

Sarayönü Ladik Mahallesinde Pazar günü toplu sünnet şöleni yapılacak.

Halıcı Ladik Derneği ve Ladik Mahallesi Muhtarlığının ortaklaşa organize ettiği etkinlikle Pazar Günü Saat: 12:00’de Ladik Futbol sahasında toplu sünnet şöleni ve eğlencesi yapılacak.

Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Belediye Başkanı Necati Koç ve protokol üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilecek program çocuklara özel çeşitli etkinlikler hazırlandı.

Dünya Ezan Okuma Yarışması Birincisi Muhsin Kara’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan program Sarayönü İlçe Müftüsü İbrahim Yazar’ın yaptıracağı Hatim Duası ile devam edecek.

Protokol konuşmalarının ardından Ladikli ihtiyaç sahibi 28 çocuğun sünnet eğlencesi için düzenlenen programın devamında Konya Büyükşehir Mehter Takımı konser verecek.

Kurşunlu Atlı Spor Kulübünün Atlı Yürüyüş gösterisi, Selçuk Üniversitesi Tiyatro ekibinin Nasrettin Hoca oyunları, yüz boyama etkinliği ve çeşitli çocuk eğlenceleri gibi aktivitelerle devam edecek olan programın sonunda katılımcılara yemek ikramında bulunulacak.

Halıcı Ladik Derneği ve Ladik Mahallesi Muhtarlığından yapılan duyurular ile tüm Sarayönü halkı ve Ladikliler programa davet edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri