Masör olmak isteyen bu kursa katılsın

Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenecek Spor Masörü Yetiştirme Eğitim Kursu başvuruları 30 Eylül - 12 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Spor Masörü Yetiştirme Eğitim Kursları, Temel Eğitim ve Uygulama Eğitimi olarak iki aşamalı olarak düzenlenecek. Temel Eğitim dersleri ve Uygulama Eğitimi dersleri Konya'da fiziki olarak gerçekleştirilecek. Konya’da düzenlenecek olan Spor Masörü Yetiştirme Eğitim Kursu, 30 Eylül - 12 Ekim 2024 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde yapılacak.

Spor Masörü Yetiştirme Eğitim kurs başvuruları e-Devlet/Spor Bilgi Sistemi üzerinden alınacak. Başvurunun fazla olması durumunda kursiyer seçimi, Başkanlıkça kurulacak komisyonca belirlenecek. Spor Masörü Yetiştirme Eğitim Kurs ücreti 2000 TL olarak belirlendi. Kurs açılış ve kayıt işlemleri sırasında, kursa başvuruları kabul edilmiş adaylar içerisinden ilan edilen yer ve saatte hazır bulunan kursiyer sayısının 10 kişiden az olması durumunda söz konusu kurs iptal edilecek.

Kurs ön kayıt başvuruları 17 Eylül 2024 tarihinde saat 14:00 itibariyle başlayacak. Spor Masörü Yetiştirme kursuna 120 aday başvurusunu gerçekleştirebilecek. Kursa başvuru yapan adaylar içerisinde Başkanlıkça kurulan komisyon öncelik kriterleri göz önünde bulundurularak, ücret ödemesi için 40 adaya referans numarası gönderimi yapılacak. Referans numaraları 24 Eylül 2024 tarihine kadar adaylara iletilecek. Referans numarası iletilen adaylar 26 Eylül 2024 saat 23:59 ' a kadar ödeme gerçekleştirebilecek. Belirtilen tarihe kadar ödemelerini yapmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri