Müdavimler büyük sevinç yaşadı

Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynanan Silifke Belediyespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşması için yeşil-siyahlı renklere gönül veren Sarayönü'nün müdavim taraftarları yine yollardaydı.Karşılaşma için başlatılan...

Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynanan Silifke Belediyespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşması için yeşil-siyahlı renklere gönül veren Sarayönü'nün müdavim taraftarları yine yollardaydı.

Karşılaşma için başlatılan deplasman organizasyonuna Sarayönülüler yeterli ilgiyi göstermeyince iptal edilirken, bazı taraftarlar kendi özel araçları ile Mersin'e gitti.

Takımlarını ellerinden geldiği kadarıyla deplasman maçlarında da yalnız bırakmayan Sarayönü Belediyespor un kadrolu bir grup müdavimi kendi imkanlarıyla sabahın erken saatlerinde yollara döküldü. Maç öncesi tribündeki yerini alan 10 kadar Sarayönü Belediyespor taraftarı takımlarının sahaya çıkmasıyla maç heyecanını yaşamaya başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında gelen gol ile büyük bir coşku yaşayan taraftarlar, karşılaşmanın ardından takımı tribüne çağırarak galibiyeti kutladı. Zaferin mutluluğunu yaşayan taraftarlar oyuncuların soyunma odasına girmesiyle stadyumdan ayrılarak Sarayönü ne döndü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri