Muhtar Osman Doğan oğlunu evlendirdi

Sarayönü’nün tanınmış isimlerinden Ladik Muhtarı Osman Doğan’ın oğlu Ömer Faruk ile Resul Bayraktar’ın kızı Emine Şura, Cuma günü gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Düğün töreni, Perşembe günü Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün Salonu’nda yapılan kına gecesi ile başladı. Aileler ve dostlar, gelin ve damadın bu özel gününde onların yanında olarak bu anlamlı anı coşkuyla kutladılar.

Cuma günü, öğleden sonra erkek evinden oluşturulan konvoy ile gelin Emine Şura dualar eşliğinde evinden alınıp ve damat evine getirildi.

Düğün Cuma akşamı verilen yemek ve eğlence ile devam etti. Misafirlere geleneksel Sarayönü Pilavı ikram edilirken düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar Damadın arkadaşları ve misafirlerin doyasıya oynayıp eğlendiler.

Düğüne Sarayönü belediye başkanı Necati Koç’un yanı sıra Ladik ve Sarayönü’nden çok sayıda davetli katıldı. Muhtar Osman Doğan misafirleriyle tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Bayraktar ve Doğan ailelerini tebrik eder, genç çiftimize ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri