Narin cinayetinde flaş gelişme! Çuvalların seri numarası eşleşti

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Narin’in öldürüldükten sonra içine konulduğu çuvalın serisi bakın kimin evinden çıktı

Türkiye’yi yasa boğan Narin Güran cinayetinde soruşturma devam ediyor. Soruşturmada katile ulaştıracak yeni bir delil daha bulundu.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresinde üzeri taş ile kapatılmış şekilde çuval içinde bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında 25 kişi gözaltına alınırken Narin’in annesi, ağabeyi ve amcası dahil 11 kişi soruşturma kapsamında kasten adam öldürme ve yardımdan dolayı tutuklu olarak yargılanıyor. 4 savcı tarafından titizlikle yürütülen soruşturmada cinayete ilişkin yeni bir delil daha bulundu.

Sabah’ta yer alan habere göre soruşturma dosyasına yeni bir delil daha eklendi. Soruşturmada Narin’in cansız bedenini gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın ifadelerinin ardından Nevzat’ın evinde arama yapıldı.

Jandarma ekiplerinin Eğertutmaz Deresi yanında Narin’in cansız bedeninin olduğu çuvalın seri numarası ile uyumlu kullanılmamış çuvallar Nevzat Bahtiyar’ın evinde bulundu.

Bu delil ile beraber Bahtiyar’ın anlattığı gibi Narin’i taşıdığı çuvalı kendi evinden aldığı kesinleşti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri