Narin cinayetinde kahreden detay: Katil arkadan sarılarak boğmuş!

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu acı olayda boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan Narin Güran’ın ölüm şekli Adli Tıp Kurumu Patoloji biriminin raporunda tek tek anlatıldı. İşte Narin’in ölümüne ilişkin belirlenen detaylar…

Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde Adli Tıp Kurumu’nun raporu, küçük kızın nasıl boğulduğu yönünde yeni ipuçlarını ortaya koydu.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra evine yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz deresinde çuval içinde üzeri taşlarla örtülmüş şekilde bulunan Narin Güran’ın Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan raporun detayları paylaşıldı.

Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı incelemede Narin’in boğazından sıkmak suretiyle boğularak öldürüldüğü kesinleşmişti. Histopatoloji raporunun ayrıntıları ise yürek burkan gerçeği bir kez daha gözlerin önüne serdi. Raporda Narin'in arkadan göğsüne ve boynuna yapılan baskıya dikkat çekildi.

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından yapılan incelemede katilin Narin'i arkadan koluyla baskı yaparak boğduğu ortaya çıktı.

Baskı nedeniyle Narin’in sol boyun tarafında daha fazla hasar olduğu, sol tarafının ciddi şekilde etkilendiği ve göğüs kısmında da baskının izlerine rastlandığı tespit edildi.

Raporda dikkat çeken sonuçlardan biri de Narin’in göğüs kısmındaki hasar oldu. Buna göre, göğüs üstü ve cilt altında kanamayla uyumlu bulgular elde edildi.

Katil zanlısı Narin’in göğsüne baskı kurarak, özellikle sol boyun bölgesini daha ağırlıklı sıktığının anlatıldığı raporun sonuçlarına göre talihsiz kızın elle boğulduğu düşünülüyor. Buna göre, katil zanlısının Narin’i arkadan koluyla sararak boğduğu ihtimali güçleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri