Narin cinayetinde şok gelişme! Bir kız daha kaçırılıp hamile bırakılmış

Narin Güran cinayeti soruşturmasında 58 gün sonra çok ses getiren bir gelişme yaşandı. Küçük kızın cesedini dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar’ın kızının da daha önce köyün eski muhtarının torunu tarafından kaçırılarak hamile bırakıldığı belirlendi

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayeti soruşturmasında 58 gün geride kalırken, katilin kim olduğu hala kesinlik kazanmadı. Narin'in cansız bedenini dere kenarına götürerek burada gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızının da yıllar önce kaçırılarak hamile bırakıldığı ortaya çıktı.

Narin Güran cinayetinde deliller toplandı ve iddianame aşamasına gelindi. 4 kişinin baş şüpheli olarak yer aldığı soruşturmada amca Salim Güran'ın avukatı Onur Akdağ dosyaya yeni bir belge ekledi. Cinayetin seyrini değiştirebilecek nitelikteki belgede daha önce Nevzat Bahtiyar'ın kızının da kaçırıldığı ve hamile kaldığı iddia edildi.

Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçıran kişinin eski muhtarın torunu olduğu belirtilirken dosyada kız kaçırma meselesi ile ilgili iki aile arasında yaşanan olaylara yer verildi.

İddiaya göre Bahtiyar'ın daha önce eski muhtarın torunu tarafından kaçırıldığı ve kızın hamile bırakıldığı belirtildi. Bu nedenle Bahtiyar'ın eski muhtarın evini silahla bastığı ve boğmaya çalıştığı söylendi. Bu olaylar sırasında Salim Güran'ın da orada olduğu ve Bahtiyar'ı sakinleştirdiği belirtildi. Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi Askeri Bahtiyar'ın da o dönem orada olduğu dosyaya eklendi.

Narin Güran cinayetiyle ilgili yargılamada ise gözler anne Yüksel Güran, amca Salim Güran, ağabeyi Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın da olması bekleniyor. 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesi olayında 4 kişi baş şüpheli olarak belirlendi. Toplamda 12 kişi hakim karşısına çıkarılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri