Narin soruşturmasında flaş gelişme! Cezaları belli oldu

Türkiye’yi ayağa kaldıran Narin Güran cinayetinde Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı tamamladı ve hazırlanan iddianameyi Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesine verdi. İddianamede tutuklu 4 sanık hakkında istenen cezalar da belli oldu

Diyarbakır’da cinayete kurban giden Narin Güran cinayeti soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı. Başsavcılık tarafından hazırlanan 12 sayfalık iddianame, Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesine sunuldu ve baş şüpheli amca Salim Güran, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında istenen cezalar da belli oldu.

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta Kur’an kursundan çıktıktan sonra evine giderken kaybolan ve cansız bedeni 8 Eylül'de çuval içinde Eğertutmaz Deresi'nde gömülü olarak bulunan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin tutuklu 4 şüpheli hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı.

4 SANIK HAKKINDA MÜEBBET İSTENDİ
İddianamede, tutuklu şüpheliler amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
4 sanığın olay anında aynı evde bulunduğu bilgisinin de yer aldığı iddianame Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesine sunuldu.

SANIKLARIN YARGILANMASINA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLANACAK
Narin Güran cinayetine ilişkin HTS kayıtları ve DNA incelemeleri dahil tüm deliller savcılığa teslim edilmişti. Düzenlenen iddianameye göre, 12’si tutuklu 22 sanığın yargılanmasına ağır ceza mahkemesinde önümüzdeki günlerde başlanacak. Dosyada amca Salim Güran, bir numaralı sanık olarak görüldüğü belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri