Öğrenci yurtlarını denetledi

Türkiye genelinde üniversitelerin açılması ile birlikte öğrencilerin kalacağı yurtlar da faaliyete geçti. Yaptıkları başvurular sonrası yurt çıkan öğrenciler kalacakları yurtlara yerleşmeye başladı. İller bazında da yurtlar öğrenciler için hazırlandı.

Konya'da da Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, üniversite öğrencilerinin kalacağı yurtlarda incelemelerde bulundu. Şemsi Tebrizi Kız Öğrenci Yurduna giden Müdür Öztürk, denetim ve incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından yeni eğitim öğretim dönemi için başarı dileklerini iletti. Daha sonra yurtlarda görev yapan manevi danışmanlarla bir araya gelen Öztürk, yeni eğitim öğretim dönemi içerisinde yapılacak olan çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Yükseköğrenim Özel Barınma Hizmetleri Birimi Şube Müd. Murat Erenler ve Gençlik Faaliyetleri Birimi Şube Müdürü Ülkü Demircioğlu, ilimizde faaliyet gösteren Türkiye Diyanet Vakfı Yurt Müdürü ile gençlik faaliyetleri hakkında işbirliği ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri