Perde Bucak'la açılıyor

Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci grup 2017-2018 sezonunda kendi evinde ilk karşılaşmayı Bucak Belediye Oğuzhanspor ile oynayacak. Geçtiğimiz yılın şampiyonu olan Bucak Belediye Oğuzhanspor'u eli boş...

Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci grup 2017-2018 sezonunda kendi evinde ilk karşılaşmayı Bucak Belediye Oğuzhanspor ile oynayacak. Geçtiğimiz yılın şampiyonu olan Bucak Belediye Oğuzhanspor'u eli boş göndermenin hesaplarını yapan yeşil siyahlılar, puanını 6'ya yükselmek istiyor.

Sarayönü Belediyespor, 5 aylık aranın ardından yeniden taraftarının önüne çıkmaya hazırlanıyor. Bu sezon evinde oynayacağı ilk karşılaşmada Bucak Belediye Oğuzhanspor'u ağırlayacak olan temsilcimiz, taraftarının de desteğiyle galip gelmek istiyor.

Lige zor bir karşılaşmayla başlayan Sarayönü Belediyespor, Ereğlispor karşısında deplasmanda galibiyet elde etmenin morali ile ikinci hafta hazırlıklarına başladı. Kendi saha ve seyircisi önünde Bucak Belediye Oğuzhanspor'u da mağlup ederek ilk hafta sonucunu taçlandırmak isteyen yeşil siyahlılar, bugün yeniden topbaşı yaptı. Sakatlıkları nedeni ile ilk hafta kadroda bulunmayan Aytaç Solunoğlu ve Erkan Çelik'in durumları bu hafta içerisinde netleşecek. Belinde bir sorun oluşan Erkan Çelik için MR çekilecek. Üst adalesinde zorlama olan Aytaç'ın ise bu karşılaşmaya yetiştirilmesi için çaba harcanıyor.

Tarihinde ikinci kez Sarayönü deplasmanına gelen Bucak Belediye Oğuzhanspor ise ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde oynadığı derbide Gölhisarspor ile 0-0 berabere kaldı. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan fakat play off maçlarında umduğunu bulamayan Burdur temsilcisi, puan aramaya geliyor. İstatistiklere bakıldığında Bucak Belediye Oğuzhanspor'un temsilcimize 1 beraberliği, 1 de galibiyeti bulunuyor. İlk defa Sarayönü'nde geçtiğimiz yıl karşılaşan iki tarım arasında Sarayönü Belediyespor kendi evinde 2-1 geriye düşmüş ancak oyunu berabere tamamlamıştı. Burdur'da oynana karşılaşmada ise temsilcimiz 1-0 yenilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri