Ramazan Küçükkoyuncu Antalyaspor’da

Sarayönü Belediyespor altyapısında futbola adım atan ve yetenekleriyle dikkat çeken 17 yaşındaki Ramazan Koyuncu, yeni sezonda Antalyaspor forması giyecek.

Sarayönü Belediyespor’da temel eğitimini aldıktan sonra, transfer olduğu Konyaspor altyapısında gösterdiği başarılı performansla göz dolduran genç yetenek, sezon başında Antalyaspor’un deneme antrenmanlarına katıldı.

Antalyaspor’un transfer yasağının kalkmasının ardından, Koyuncu resmi olarak Antalyaspor ile sözleşme imzalayarak, kariyerine yeni bir sayfa açtı.

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu ve Antalyaspor’un yeni teknik direktörü olan Alex de Souza’nın gözetiminde antrenmanlara çıkan Küçükkoyuncu, teknik heyetin beğenisini kazanarak U-19 takımında forma giyme şansı elde etti. Sarayönü'nün yetiştirdiği yeteneklerden birisi olan genç yıldız, sezona Antalyaspor U-19 ekibinde başlayacak ve gelişimini sürdürmeye devam edecek. Hem Konyaspor altyapısında hem de Sarayönü Belediyespor'da edindiği futbol eğitimiyle sağlam bir temele sahip olan Koyuncu, gelecekte daha büyük başarılara imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sarayönü’nde doğup büyüyen Ramazan Küçükkoyuncu, yetenekleri ve azmiyle memleketini gururlandırmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri